Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Friday, Apr 26th



Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Останнє оновлення (Понеділок, 05 листопада 2007 09:08) Написав Просвітянин-адмін Понеділок, 05 листопада 2007 08:57

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МОЛОДА ПРОСВІТА"

Шановні молоді просвітяни, щиро вітаю Вас з п’ятою річницею того світлого дня, коли Міністерство Юстиції України урочисто вручило Свідоцтво про реєстрацію Всеукраїнській молодіжній громадській організації „Молода Просвіта”.

За ці п’ять років  „Молода Просвіта” пройшла шлях становлення, налагодження співпраці з багатьма урядовими і неурядовими організаціями, утвердила себе, як невід’ємна частина українського молодіжного руху.

За підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту було реалізовано цілий ряд проектів спрямованих на соціальне, патріотичне, культурно-просвітницьке виховання молоді та інтеграцію української молоді до європейського співтовариства. Найвідоміші з них, такі як: „Особлива людина”, „Україна від серця до серця”, „Україна –Польща. ТАК!” отримали неабияку підтримку громадськості.

Одним із приоритетних напрямків роботи „Молодої Просвіти” є видавнича діяльність. Широко відомі такі молодіжні видання, як „Молодіжний ЛистОК” (Київська область), „Молодь Херсонщини” (Херсонська область), „Апельсин” (Харківська область), цього року планується видати перший номер відновленого молодіжного журналу „Торба” (м. Київ).

Великий обсяг заходів протягом п’яти років провели молоді просвітяни в осередках Чернігівської, Харківської, Херсонської, Житомирської, Одеської, Тернопільської, Київської областей та міста Києва. Велику кількість заходів було підтримано управліннями у справа сім’ї, молоді та спорту, культури та туризму і внутрішньої політики.

Впевнений, що і надалі просвітницький рух набиратиме поширення серед молоді та сприятиме самореалізації творчих особистостей.

З повагою

Голова Правління

ВМГО „Молода Просвіта”                 Віталій МОРОЗ

 



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Схожі статті

relatedArticles

Новини з дружніх сайтів