Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Sunday, May 05th



Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Останнє оновлення (Субота, 11 червня 2011 23:46) Написав Анатолій Пікуль Вівторок, 14 квітня 2009 01:16

Увага! Захід перенесено! Круглий стіл «Українська книга on-line» доВсесвітнього дня книги і авторського права

З нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права 21 квітня (у зв'язку з технічними причинами захід переноситься на травень) об 11-00 в прес-румі Українського Гарантійного Агентства – українського Гаранта міжнародної системи WebMoney Transfer, відбудеться круглий стіл на тему «Українська книга on-line».

Ініціатором заходу виступає міжнародна електрона система WebMoney Transfer. Метою круглого столу є популяризація українських творів серед українців, що живуть в Україні та за її межами через сервіс Публікант системи WebMoney Transfer в мережі Інтернет.

До участі у круглому столі запрошуються представники: Міністерства освіти і науки України, Відділу з питань авторського права і суміжних прав Державного департаменту інтелектуальної власності України, Національної спілки письменників України (НСПУ), Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка, ВМГО «Молода Просвіта», Національної Спілки Журналістів України, громадських організацій, українського письменництва і всіх зацікавлених ЗМІ.

Круглий стіл є можливістю залучити увагу української громадськості, письменників, громадських та державних організацій до проблеми розповсюдження українських творів. Програмою круглого столу передбачена презентація роботи сервісу Публікант.

В ході заходу планується обговорення перспектив спільної роботи з інформування з одного боку українських письменників і профільних організацій стосовно нової перспективи зручної публікації і продажу українських книг, а з іншого – користувачів системи WebMoney і суспільства в цілому щодо можливості покупки українських книг за прийнятною ціною в мережі Інтернет. Адже в результаті спільних дій:

  • збільшиться читацька активність українців і компетентність молоді, адже вони будуть поінформовані щодо можливості купувати електронні варіанти українських книжок за цінами, що в 6-7 разів нижче ринкових;
  • талановита творча молодь отримає можливість без будь-яких витрат з гарантованим захистом авторського тексту публікувати свої твори в електронному вигляді і продавати їх;
  • українські твори стануть доступнішими для придбання українськими учнями і студентами;
  • українські твори набудуть розповсюдження як в Україні так і поза її межами. Українці, що проживають за межами держави матимуть можливість у найкоротші строки придбати книжки українських авторів;
  • українські письменники отримають можливість поліпшити продаж своїх книг через ширше використання існуючих в системі WebMoney можливостей.

Для реєстрації учасникам потрібно надіслати реєстраційну заявку в довільній формі, зазначивши прізвище та ім’я, організацію або назву ЗМІ, посаду, контактний телефон та адресу електронної пошти. Заявки приймаються до 20 квітня 2009 року за адресою: alena@ukrgarant.com, факсом за номером: (044) 498 59 60, 8050 707 25 97 Альона Фоміна.

Адреса: вул. М.Раскової 11, бізнес-центр «НОВА» корпус А (найближча станція метро – «Лівобережна»). Реєстрація учасників розпочнеться з 10.00.



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Схожі статті

relatedArticles

Новини з дружніх сайтів