Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Sunday, May 05th



Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Останнє оновлення (Вівторок, 30 листопада 1999 02:00) Написав Анатолій Пікуль Субота, 27 вересня 2008 10:32

ЄВРОПЕЙСЬКА МОЛОДІЖНА ПОЛІТИКА НА НАСТУПНЕ ДЕСЯТИРІЧЧЯ ВИРІШУВАТИМЕТЬСЯ У КИЄВІ

На цьому наголосив керівник Управління з питань молоді та спорту Ради Європи Ральф-Рене Вайнгертнер під час робочої зустрічі делегації Секретаріату Ради Європи щодо підготовки до проведення Восьмої конференції європейських міністрів, відповідальних за питання молоді з Міністром України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрієм Павленком.

Глава делегації також відмітив, що в Європейському Союзі проблеми молоді такі ж самі, як і в Україні: демографічна ситуація, працевлаштування та міграція.

У свою чергу Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко, привітав високий гостей на українській землі та подякував за сприяння у прийнятті рішення щодо проведення саме в Україні у жовтні цього року Восьмої конференції європейських міністрів.

Юрій Павленко запевнив членів делегації, що після відвідання Києва, вони переконаються в тому, що Україна здатна провести конференції європейських міністрів на найвищому рівні. «Цей захід дуже важливий з огляду на євроінтеграційні прагнення нашої держави щодо інтеграції до європейського співтовариства, а також є знаковою подією і для внутрішньої політики країни» - додав Міністр.

Юрій Павленко повідомив, що Організаційний комітет з проведення конференції вже працює і має підтримку з боку усіх органів державної влади як у технічних, так і у політичних питаннях. Крім того, в рамках конференції з вересня по листопад цього року відбудеться ціла низка політичних та соціальних заходів, що мають привернути увагу до проблем молоді.

Довідково:
10-11 жовтня 2008 року в Києві Радою Європи спільно з Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту буде проведено 8-у Конференцію європейських міністрів, відповідальних за питання молоді. Участь у конференції візьмуть міністри з 49 країн.

Темою конференції стане «Молодіжна політика Ради Європи: порядок денний 2020».

За результатами засідання буде прийнято підсумковий документ, який визначатиме основні тенденції розвитку європейської молоді та стратегії державної політики країн-членів Ради Європи, які б відповідали викликам сьогодення.

Подібні конференції міністрів проводяться один раз на три роки. Попередня конференція пройшла у 2005 році в Будапешті. Участь в її роботі взяв Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко. Тоді ж було прийнято рішення провести 8-у конференцію в столиці України.

http://youthministers2008.org/ukr/

 http://fri.net.ua/loadnews.php?id=4382



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Схожі статті

relatedArticles

Новини з дружніх сайтів