Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Friday, Apr 26th



МОЛОДІЖНА АКЦІЯ «Пам’ятати. Відродити. Зберегти»

Тернопільський обласний молодіжний центр праці (ТОМЦП) спільно з Головним управлінням з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та ТОО ВМГО «Молода Просвіта» проводить щорічну акцію за збереження і відродження історико-архітектурних пам`яток Тернопільщини.
Цьогорічна акція проходитиме у населених пунктах: Вишнівцях, Бережанах, Теребовлі та Золотому Потіці на території замків.
Мета акції - привернути увагу до стану пам`яток та сприяти їх відродженню.

Тернопільський обласний молодіжний центр праці запрошує волонтерів. Бажаючих прохання написати на адресу tomcp@ukr.net т/ф 42-01-36, 42-08-90.

Безкоштовний екскурсійний тур замками Тернопільщини
Відновлення і упорядкування історичних пам’яток та замків
Нові знайомства з однолітками
Повноцінне українське харчування

Збережемо минуле задля розвитку майбутнього!

Останнє оновлення (Вівторок, 14 липня 2009 11:20) By Святослав On 14.07.09

Пейнтбол турнір (серед ...

Кров, пролита для великої мети, не засихає.
Симон Петлюра

Народився Симон Васильович Петлюра 23 травня 1879 року у місті Полтава по вул. Загородній буд. 20. У родині полтавських міщан козацького походження.

Симон Васильович Петлюра – визначий державний політичний діяч, публіцист, організатор збройних сил України, Головний Отаман Військ УНР, Голова Директорії УНР.

Час проведення: 10.00-12.00 жеребкування команд та інструктаж.


12.00-… початок гри


Місце проведення: база Пейнтбол клубу «Арсенал».


Умови участі в турнірі:
- Команда з 5 осіб
- Реєстраційний внесок 28 грн. з кожного учасника.


Команди забезпечуються:
- Екіпіровка,
- Маркери (рушниці),
- 100 набоїв на кожного учасника.


Методи визначення переможців:
 А) час захоплення бази
 Б) кількість вбитих супротивників.


Час і місце реєстрації команд:
11 - 21 травня, з 10.00 до 17.00 за адресою м. Чернігів вул. Воровського 10 («Просвіта»)


Додаткова інформація за телефоном +38 063 856 91 87 (Олександр Шевченко) .

Кількість команд обмежена.

Останнє оновлення (Понеділок, 25 травня 2009 20:20) By Odin On 11.05.09

 

Тонкий гумор крізь ...

Вечір памяті Великого українця

Політична сатира і гумор

Володимира Самійлека

Поет-лірик, сатирик, драматург, перекладач — В. Самійленко в усіх жанрах творчості виявив себе як митець з тонким відчуттям слова, своїми темами, своєю неповторною манерою письма, зі своїм оригінальним підходом до традиційних тем…”

Все нове – це добре забуте старе. Оригінальна манера гумору письменника повертається до нас під сучасним кутом бачення. Вона спонукає до роздумів, адже у кожному жарті маємо тільки частину жарту

У програмі : “Ельдорадо”, Пригода”, Від чого люде лихі”, Сон”, На печі і т. Д.

Захід розрахований для молодих душею, які цінять та сприймають влучну українську сатиру. Для тих хто вперше – гарна нагода познайомитись та неповторно провести чудовий весняний вечір

» Детальніше

Останнє оновлення (Субота, 11 червня 2011 23:49) By Анатолій Пікуль On 24.04.09

 

Увага! Захід перенесено! ...

З нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права 21 квітня (у зв'язку з технічними причинами захід переноситься на травень) об 11-00 в прес-румі Українського Гарантійного Агентства – українського Гаранта міжнародної системи WebMoney Transfer, відбудеться круглий стіл на тему «Українська книга on-line».

Ініціатором заходу виступає міжнародна електрона система WebMoney Transfer. Метою круглого столу є популяризація українських творів серед українців, що живуть в Україні та за її межами через сервіс Публікант системи WebMoney Transfer в мережі Інтернет.

До участі у круглому столі запрошуються представники: Міністерства освіти і науки України, Відділу з питань авторського права і суміжних прав Державного департаменту інтелектуальної власності України, Національної спілки письменників України (НСПУ), Всеукраїнського товариства “Просвіта” імені Тараса Шевченка, ВМГО «Молода Просвіта», Національної Спілки Журналістів України, громадських організацій, українського письменництва і всіх зацікавлених ЗМІ.

Круглий стіл є можливістю залучити увагу української громадськості, письменників, громадських та державних організацій до проблеми розповсюдження українських творів. Програмою круглого столу передбачена презентація роботи сервісу Публікант.

В ході заходу планується обговорення перспектив спільної роботи з інформування з одного боку українських письменників і профільних організацій стосовно нової перспективи зручної публікації і продажу українських книг, а з іншого – користувачів системи WebMoney і суспільства в цілому щодо можливості покупки українських книг за прийнятною ціною в мережі Інтернет. Адже в результаті спільних дій:

  • збільшиться читацька активність українців і компетентність молоді, адже вони будуть поінформовані щодо можливості купувати електронні варіанти українських книжок за цінами, що в 6-7 разів нижче ринкових;
  • талановита творча молодь отримає можливість без будь-яких витрат з гарантованим захистом авторського тексту публікувати свої твори в електронному вигляді і продавати їх;
  • українські твори стануть доступнішими для придбання українськими учнями і студентами;
  • українські твори набудуть розповсюдження як в Україні так і поза її межами. Українці, що проживають за межами держави матимуть можливість у найкоротші строки придбати книжки українських авторів;
  • українські письменники отримають можливість поліпшити продаж своїх книг через ширше використання існуючих в системі WebMoney можливостей.

Для реєстрації учасникам потрібно надіслати реєстраційну заявку в довільній формі, зазначивши прізвище та ім’я, організацію або назву ЗМІ, посаду, контактний телефон та адресу електронної пошти. Заявки приймаються до 20 квітня 2009 року за адресою: alena@ukrgarant.com, факсом за номером: (044) 498 59 60, 8050 707 25 97 Альона Фоміна.

Адреса: вул. М.Раскової 11, бізнес-центр «НОВА» корпус А (найближча станція метро – «Лівобережна»). Реєстрація учасників розпочнеться з 10.00.

Останнє оновлення (Субота, 11 червня 2011 23:46) By Анатолій Пікуль On 14.04.09

 

Квітневі заходи Тернопільської ...

Протягом квітня Тернопільський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Молода Просвіта” проводитиме два заходи до великодніх святок:
– школу писанкарства „Намалюю писаночку”,
– Всеукраїнський захід – весняні гаївки та забави „Зав’яжем вінець”.
Школа писанкарства проходитиме з 6 по 15 квітня. Її метою є навчити учнівську та студентську молодь мистецтву розмальовування українських великодніх писанок. Заняття проводитимуть майстрині-писанкарки Тернопільської та Івано-Франківської областей. Набір до школи проводитиметься за попереднім записом.
Захід „Зав’яжем вінець” – це українські традиційні забавляння, народні пісні, фольклорні композиції, якими наш народ зустрічав весну та оспівував радість Великодня. Відповідно до звичаю гаївки проводитимуться на другий день після Христового Воскресіння, а саме 20 квітня цього року, після служби Божої біля Катедрального собору. Метою даного заходу є популяризація українських народних звичаїв та традицій, залучення молоді і старшого покоління до збереження, поширення усної народної творчості та фольклорного мистецтва взагалі.
„Зав’яжем вінець” – це Всеукраїнський захід, на який з’їжджатиметься активна молодь, представники громадських організацій з інших міст України: Харкова, Києва, Сєверодонецька, Чернігова, Сум, Івано-Франківська, Львова. Тернопільська „Молода Просвіта” хоче таким чином на високому рівні показати перспективи розвитку української культури шляхом відродження традицій. Це хороший спосіб налагодження взаємозв’язків, обміну досвідом, спільної плідної співпраці між українською молоддю різних регіонів.

Останнє оновлення (Субота, 11 червня 2011 23:37) By Святослав Абрам'юк On 06.04.09

 



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Схожі статті

relatedArticles

Новини з дружніх сайтів