Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Friday, Apr 26th



"МОЛОДІЖНА ВАРТА" ЗЛЯКАЛА ПОЛІТТЕХНОЛОГІВ

Припартійні політтехнологи оббріхують активні молодіжні організації, відвертаючи таким чином увагу громадськості від невиконання політичними партіями своїх передвиборчих обіцянок. Про це заявили сьогодні у Національному комітеті всеукраїнської громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!»

Як повідомили у Національному комітеті кампанії, сьогодні політтехнологи однієї з політичних партій розповсюдили у мережі Інтернет неправдиве повідомлення про те, ніби «МОЛОДІЖНА ВАРТА» займається “контролем за расовою чистотою української молоді.

“Повідомлення є дезінформативним, оскільки цілі і завдання у кампанії – абсолютно інші,” –коментує ситуацію член Національного комітету «МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ» Дмитро Сінченко. – “Прикро, що припартійні політтехнологи не можуть протиставити нічого, окрім брехні, на нашу критику щодо невиконання їхніми замовниками своїх передвиборчих зобов’язань.”

» Детальніше

Останнє оновлення (Вівторок, 30 листопада 1999 02:00) By Михайло Лебідь On 03.09.09

У Києві відбулася ...

3 вересня в Центрі національного відродження відбулася презентація книги «Антологія українського націоналізму». В ній взяли участь упорядник видання Віктор Рог, кандидат історичних наук, доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка Іван Патриляк, керівник Української Інформаційної Служби Андрій Левус.

Як зазначив Іван Патриляк, презентована книга є збірником основних праць ідеологів українського націоналізму, таких як Дмитро Донцов, Степан Бандера, Степан Ленкавський, Микола Міхновський, Юрій Липа, Олена Теліга, Ярослав Стецько та інші.

«Цінність цього видання полягає в тому, що тепер читач не обов’язково має ознайомитися з усіма працями означених авторів аби дізнатися про їхній погляд на політичний, економічний, суспільний устрій української держави, натомість може в одній лише книжці вибрати те, що його цікавить найбільше. Принагідно він може прочитати і про життєвий шлях ідеологів, чиї праці увійшли до збірки, адже про кожного з них є окрема біографічна стаття», - наголосив історик.

«Важливим є те, що ця збірка може бути корисною не лише окремим науковцям, дослідникам, але й людям, які не займаються наукою, а в першу чергу - студентам. Розуміння спадщини багатьох ідеологів націоналізму і переосмислення суспільством їх ролі стане важливим кроком у формуванні почуття патріотизму у нашої молоді, підвищить зацікавленість історичним минулим України», - підкреслив заступник директора Центру національного відродження імені Степана Бандери, упорядник збірника Віктор Рог

Українська інформаційна служба

Останнє оновлення (Четвер, 03 вересня 2009 23:27) By Українська інформаційна служба On 03.09.09

 

День народження книгарні ...

Видавництво «Смолоскип» та Українська книгарня «Смолоскип»                                                              

мають честь запросити Вас на святкування

 

Дня народження книгарні

 

яке відбудеться

 

2 вересня 2009 року.

17:3018:30 – офіційна частина.

19:00 - 21:30 – поетичне дійство, фуршет.

 Під час святкування відбуватиметься відкриття полички бук-кросингу, поетичний слем-турнір та лотерея-розіграш.
Супер-приз лотереї – вечір з поетом чи поеткою. А також  - фуршет.

» Детальніше

Останнє оновлення (Субота, 29 серпня 2009 09:22) By Анатолій Пікуль On 29.08.09

 

В Києві презентували ...

27 серпня 2009 року в приміщенні будинку Центру національного відродження відбулась презентація інформаційної агенції «Українська інформаційна служба» (УІС) та інформаційно-аналітичного інтернет-сайту «Український погляд».

В презентації взяли участь Голова Організації Українських Націоналістів (р) Стефан Романів, заступник директора Центру національного відродження імені Степана Бандери Віктор Рог та керівник Української інформаційної служби Андрій Левус.

За задумом організаторів заходу, Українська інформаційна служба має стати ефективним інструментом в інформаційному просторі України у відстоюванні її національних інтересів, особливо в світлі медійної агресії з боку Кремля. Окрім цього, УІС відіграватиме роль колективної прес-служби громадських об’єднань національного спрямування.

» Детальніше

Останнє оновлення (П'ятниця, 28 серпня 2009 10:53) By УІС On 27.08.09

 

Презентація інформаційної ...

27 серпня 2009 року, у четвер, в приміщенні будинку Центру національного відродження, м. Київ, вул. Ярославів вал, 9, о 12:00 відбудеться презентація інформаційної агенції «Українська інформаційна служба» (УІС) та інформаційно-аналітичного інтернет-сайту «Український погляд».


В презентації візьмуть участь Голова Організації Українських Націоналістів (р) Стефан Романів, заступник директора Центру національного відродження імені Степана Бандери Віктор Рог та керівник Української інформаційної служби Андрій Левус.


Метою заходу є презентація нової інформагенції - УІС, що має стати ефективним інструментом в інформаційному просторі України у відстоюванні її національних інтересів, особливо в світлі медійної агресії з боку Кремля.


Запрошуємо на презентацію представників засобів масової інформації, громадських активістів та експертів.


Реєстрація учасників заходу та представників ЗМІ відбуватиметься безпосередньо перед заходом.


По закінченню презентації відбудеться фуршет та неформальне спілкування.



Контактна особа – Пархоменко Сергій,

8050 384 52 04, 8093 605 67 56

Останнє оновлення (Вівторок, 30 листопада 1999 02:00) By Анатолій Пікуль On 25.08.09

 



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

Новини з дружніх сайтів