Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer

Показати пошук

Friday, Apr 26th



Українсько-польський табір на Волині

Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Написав Анатолій Пікуль Неділя, 01 серпня 2010 01:16

З 9 по 29 серпня 2010 року Польська молодіжна організація ZHP (Зв"язок Харцерства Польші) спільно з ВМГО "Молода Просвіта" та представниками учнівської молоді Волинської обл. проводить традиційний 12 Міжнародний молодіжний табір в лісі поблизу с. Костюхнівка, Маневицького району, Волинської обл.  

Мета таборування - впорядкування польських історичних пам"яток на території Волинської обл. (військових поховань часів І Світової війни).  

Проїзд до місця таборування і в зворотньому напрямку покривається за власний рахунок таборувальників. Щодо харчування проблем не виникне - в таборі працюватиме польова кухня. 

Проживання в наметах по 7 осіб, додається розкладне ліжко, матрац, подушка і ковдра (вимоги єропейських правил таборування скаутів).  

Обов"язковими умовами таборування є ранкова і вечірня лінійка на яких піднімаються і спускаються Державні Прапори України та Польщі під виконання Гімнів відповідних Держав (знання Гімну України для українських таборувальників обов"язкове).  

Також ввечері відбуватиметься "Ватра" - неформальні посиденьки та виконання українських та польських пісень навколо вогнища (російські пісні на таборі не виконуються, знання українських пісень обов"язкове, можна із собою привезти на табір музичні інструменти, поганого за це Вам нічого не буде).  

 Заїзд українських учасників планується 10-11 серпня, від'їзд  - 28 серпня.

Довідки та зголошення приймаються  за тел. 097-217-68-79 ( Анатолій ) до 8 серпня.


Українські гуляння в Чернігові

Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Написав Odin Середа, 30 червня 2010 22:21

Відродження традиції народних гулянь українців.
Чи знаєш ти як проводили дозвілля твої предки? Якщо тобі цікаво, то приходь на Українські гуляння, де на тебе чекатиме багато несподіваного і нового! Ти дізнаєшся таємниці народної вишивки, ремесел.

Приєднуйся до нас 4 липня і заяви всім, що ти українець, який знає і береже традиції і звичаї своїх предків!

15.00-15.30
- збір у парку біля пам'ятника Богдану Хмельницькому;

15.30-16.30- прогулянка центром міста у національному одязі (вишиванках);

16.30-17.00
-молитва біля каменю Борцям за волю;

17.00-19.00-українські гулянння за містом (за пішохідним мостом);

На Вас чекають майстер-класи та чудові подарунки.

Акція проходить без політичної та ідеологічної пропаганди.
   

Янукович: сто днів ганьби та брехні

Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Написав Спротив П'ятниця, 04 червня 2010 20:24


    4 червня, в п’ятницю, в Києві Молодіжний рух «Спротив» провів акцію під назвою: «Янукович: 100 днів ганьби та брехні», яка була присвячена першим ста дням перебування Віктора Януковича на посаді Президента України. Учасниками акції стали студенти, представники громадянського суспільства, небайдужа та активна молодь.  

    Молоді  люди тримали в руках сто табличок, кожна з яких символізувала один день Януковича в ролі Президента. Частина табличок описувала ганьбу, якою супроводжувався той чи інший день перебування Януковича на найвищій посаді в державі. Інша частина, яка називалася «брехня» – це таблички, які перераховували невиконані передвиборчі обіцянки Януковича та його команди.  

    Ось лише п‘ять з п‘ятидесяти прикладів того, як встиг зганьбитися Віктор Янукович вже за перші 100 днів перебування при владі:

  •  
    • укласти зрадницький газово-флотський пакт Медведєва-Януковича;
    • відновити цензуру в ЗМІ;
    • скасувати місцеві вибори;
    • збільшити витрати на утримання себе та інших чиновників на 400 000 000 гривень;
    • створити найчисельніший в Європі Уряд, в якому не має жодної жінки, та який досі не спромігся на економічні реформи.

    Ще  однією метою заходу було нагадати Віктору Януковичу його передвиборчі обіцянки, які вже за перші 100 днів перетворились у брехню. П‘ять з них:

  •  
    • запровадити щомісячні соціальні виплати на дітей до 18 років;
    • побудувати 100 тисяч квартир для молоді щороку, а протягом 10 років - 1 мільйон;
    • ввести 5 років податкових канікул для малого бізнесу;
    • збільшити держзамовлення в українських ВНЗ до 75 %;
    • скасувати призов на строкову військову службу.

    Родзинкою акції стала народна забава «Вінок нападає на Януковича», участь в якій мали можливість взяти всі бажаючі.

    Заступник голови Молодіжного Націоналістичного  Конгресу Іван Кішка заявив, що ця акція  демонструє зневажливе ставлення молоді до Януковича, що свідчить про його без авторитетність та відсутність  поваги серед молоді. 

    Андрій  Фіщук, член МР «СПРОТИВ», Молодіжний Союз «Наша Україна»: «Провал Януковича на зовнішньополітичній арені внаслідок здачі національних інтересів у питаннях флоту і газу, його плазування перед Медведевим, Путіним і Обамою – речі очевидні й не сприйнятні для українського суспільства. Людей від рішучих дій стримує очікування, що Янукович вирішить економічні та внутрішньополітичні проблеми. Мета молоді, як частини українського суспільства – нагадати про ті основні обіцянки, які вже мав би виконувати Янукович. Адже подальше зволікання з реформуванням української економіки, підвищенням стандартів життя молоді та інших верств населення, призведе до набагато гірших наслідків, ніж останні, такі невигідні для України, зовнішньополітичні рішення». 

    «Сьогоднішня  акція, яка організована молодіжним рухом «Спротив» є яскравим відображенням негативного ставлення молоді до політики Януковича за сто днів його перебування на пості Президента України. Даний захід є лише стартом – подібні акції будуть проведені в усіх регіонах, де буде дана об’єктивна оцінка тим негативним процесам , які відбуваються під егідою Януковича не тільки на державному рівні, а і на регіональному», - заявив член МР «Спротив» Іван Крулько, голова Молодого Народного Руху. 

З питань отримання додаткової інформації, звертайтеся: 

Кішка Іван, тел. 0503072007

Іван  Крулько, тел. 0674453572

Андрій  Фіщук, тел. 0505260520

kishka.ivan@gmail.com

   

АНОНС: В Києві «відсвяткують» 100 днів ганьби та брехні

Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Написав Спротив Четвер, 03 червня 2010 16:08

4 червня, в п’ятницю, о 10:30 молодіжний рух «СПРОТИВ» проведе акцію, присвячену 100 дням володарювання в Україні Віктора Януковича.

Колона молоді розпочне свою ходу від Верховної Ради (час проведення - 10:30), повз будинок Кабінету Міністрів України (час проведення - 11:00) до Українського дому (час проведення – з 11:30), де відбудеться символічне покладання вінків свободі слова, малому бізнесу та українській молоді від Януковича.

Учасники акції проведуть дійство, під час якого продемонструють реальну сутність політики Януковича, яка веде до розколу України та поступової здачі національних інтересів.

За 100 днів перебування при владі Віктор Янукович со товаріщі вже встигли зганьбитися.

Наприклад:

- укласти ганебний пакт Мєдведєва-Януковича;

- відновити цензуру в ЗМІ ;

- скасувати місцеві вибори;

- збільшити утримання себе улюблених на 400 000 000 гривень;

- створити найчисельніший в Європі Уряд, в якому не має жодної жінки, який досі не спромігся на реформи.

Молодь не тільки перелічить «чорні» ганебні справи, які вчинив Віктор Янукович вже за перші 100 днів перебування на посаді Президента України, але й нагадає його передвиборчі зобов’язання, завдяки яким менше половини громадян України дозволили йому тимчасово зайняти цю відповідальну посаду.

Наприклад:

- запровадити щомісячні соціальні виплати на дітей до 18 років;

- побудувати 100 тисяч квартир для молоді щороку, а протягом 10 років - 1 мільйон;

- ввести 5 років податкових канікул для малого бізнесу;

- збільшити держзамовлення в українських ВНЗ до 75 %;

- скасувати призов на строкову військову службу.

На акції ми надамо також повний список зі 100 пунктів брехні та ганьби від Януковича.

Також всі учасники акції та прості перехожі зможуть взяти участь у народній забаві – «Закинь вінок на Януковича!».

З питань отримання додаткової інформації, звертайтеся:

Кішка Іван, тел. 0503072007

Іван Крулько, тел. 0674453572

Андрій Фіщук, тел. 0505260520

kishka.ivan@gmail.com

Інформаційна довідка про «СПРОТИВ»:

Молодіжний рух «СПРОТИВ» створений з метою ефективного та оперативного реагування на будь-які спроби зазіхнути на суверенітет, національні інтереси та перетворення України на авторитарну державу. «Спротив» співпрацюватиме з усіма опозиційними силами, партіями, об’єднаннями, громадськими організаціями, які поділяють наші принципи.

До складу Молодіжного руху «СПРОТИВ» увійшло двадцять три молодіжних та студентських організацій, в тому числі ВМГО «Молодіжний Союз Наша Україна», ВМГО «Батьківщина молода», ВМГО Об’єднання студіюючої молоді «Зарево», Громадський Рух «За Україну», ВМГО «Молода Просвіта», ВГО «Молодий Народний Рух», ВМГО «Молодий Рух», ВГО «Ліга народних адвокатів», МГО «Ідейна варта», Молодіжний Меморіал ім.В.Стуса, МГО «Молодіжний рух Києва», ВМГО «Студентське братство», Молодіжне крило УНР Київщини, ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес», ВМГО «Національно свідома молодь», МГО «Патріот», Спілка молодіжних патріотичних організацій України, Профспілка студентів, аспірантів та молодих спеціалістів «Моноліт», ВМГО «Національний студентський союз», Молодіжне об’єднання народних дипломатів.

   

Міліція відповість за вбивство!

Увага! Відкрито в новому вікні. PDFДрукE-mail

Написав Анатолій Пікуль Субота, 29 травня 2010 18:25

У відділені міліції вбили 19-річного Хлопця.

В одному із гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента у районний відділ міліції Шевченківського району, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця із моргу.

Про це увечері 26 травня повідомив телеканал “1+1” в сюжеті у випуску новин ТСН.
http://bit.ly/cGKhUC

На сайті телеканалу зазначається, що “розтин провели, поки батьки не дізналися про загибель сина, у морзі тіло навіть не дали оглянути. Висновок медексперта відрізняється від офіційної версії”.

19-річний Ігор загинув в ніч на свій перший дорослий ювілей. Із гуртожитку рідного коледжу його забрав сусід-дільничний. Зранку ошелешені вчителі телефонували батькам – приїдьте за тілом свого сина.

Це вже,друзі, повний аут..

Міліція пояснює смерть студента у райвідділі: він кілька разів упав…

Хто може допоможіть. Висвітліть цю новину і розішліть по своїх контактах. думаю що тут треба допомогти бідним батькам і покарати тих ублюдків які це зробили! тим паче, що це ймовірно правоохоронці.

ПРОТЕСТНИЙ МІТИНГ ВІДБУДЕТЬСЯ 1.06 ПІД ШЕВЧЕНКІВСЬКИМ ВІДДІЛКОМ, де було ВБИТО студента! 10.00
деталі пізніше

В той же день у регіонах України відбудуться солідарні акції протесту! приєднуйтеся!

Під час акції активісти також висловлять свій протест проти законопроекту №2450 «Про порядок організації і проведення мирних заходів», який зараз готується до другого читання. Проет закону пропонує узаконити механізми заборони мирних зібрань громадськості, що сп...риятиме ще більшій сваволі міліціянтів щодо як громадськіх активістів, так і простих громадян

Це питання життя і смерті. Не приведи Господи, завтра таке може статися з кожним. Маємо прямо зараз покласти край кривавому бєспрєдєлу.

За цим посиланням список регіональних співкоординаторів, сценарій та прес-реліз заходу

Друзі, приєднуйтеся до заходу. Якщо ми залишимо цей злочин безкарним, гріш – ціна усій нашій громадській активності!
   

Сторінка 5 з 31



Facebook MySpace Twitter Google Bookmarks RSS Feed Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Facebook

ВИПАДКОВЕ ФОТО

Схожі статті

relatedArticles

Новини з дружніх сайтів